Op 6 december 2019 tekende Delphy een intentieverklaring om onderzoekspartner van de stichting Berry Briljant te worden, met een fysieke locatie aan de achter zijde van Het Aardbeienland. Hiermee werd een grote stap gezet in de realisatie van Berry Briljant, een toeristische en educatieve parel in de Gemeente Horst aan de Maas welke inhoud geeft aan de Regiodeal om te komen tot de Gezondste Regio 2025.

Op 16 december 2019 presenteerde de stichting Berry Briljant de plannen, aan de hand van het ambitiedocument, aan de buurtbewoners van het themapark. Na enkele maanden voorbereidingstijd is op 17 juni 2020 door Delphy de vergunningsaanvraag, zoals gepresenteerd op deze buurtbijeenkomst, ingediend bij de gemeente Horst aan de Maas. Dit betekend dat Delphy een high-tech onderzoekskas met daarbij horende, stellingen, regenkappen en een trayveld zal worden gerealiseerd.

Kwartiermaker Jan Janssen is bereid om deze aanvraag persoonlijk toe te lichten via: +31(0)6 53842161 of janjanssen@brendaris.nl 

Voor rechtstreeks contact met Delphy kan er contact opgenomen worden met Bart Jongenelen via: B.Jongenelen@delphy.nl