Marijn Wolters

Mijn naam is Marijn Wolters, 20 jaar en ik woon in Vlodrop. Momenteel zit ik in mijn vierde jaar van de opleiding Bedrijfskunde en Agri-Foodbusiness aan de HAS Hogeschool in Venlo. Thuis hebben we een agrarisch bedrijf, een vaste plantenkwekerij, zo ook mijn interesse voor de sector. Naast mijn opleiding werk ik bij Kwekerij Stals. Mijn hobby’s zijn tennissen, afspreken met vrienden en thuis meehelpen op het bedrijf.

De afgelopen vier jaar heb ik veel mensen mogen leren kennen en veel nieuwe ervaringen opgedaan. Ik kijk er dan ook naar uit om dit in te zetten in ons project om een plek te creëren waar iedereen samenkomt en wat een eyecatcher wordt voor ons Limburg en de fruitsector.

Bryanna Stroeken

Mijn naam is Bryanna Stroeken, 23 jaar oud en ik woon in Venlo. Voor de opleiding Food Innovation aan de HAS Hogeschool ontwikkel ik graag duurzame, out of the box food-concepten. Daarbij houd ik me het liefst bezig met productontwikkeling en vormgeving. Naast school houd ik me graag bezig met koken, spreek ik veel af met vrienden en speel ik trombone bij harmonie St. Caecilia in Blerick.

In deze afstudeeropdracht hoop ik veel te leren op het gebied van ontwerpen en visualisering. Ook weet ik zeker veel te kunnen leren van mijn collega bedrijfskunde en agro-business studenten. Ik kijk ernaar uit in de komende 20 weken samen een mooi afstudeerconcept neer te zetten!

Gijs Hendriks

Mijn naam is Gijs Hendriks, ik ben 22 jaar en woon in het kleine dorpje Vortum-Mullem in Brabant. Ik volg de studie Bedrijfskunde en Agri-Foodbusiness aan de HAS Hogeschool in Venlo en zit momenteel in mijn 4e jaar. Naast school ben ik bezig een eigen caravanstalling op te zetten in de voormalige Nertsenhouderij van mijn ouders. Ook werk ik in weekenden en vakanties bij Boomkwekerij de Schans. Mijn hobby’s zijn voetballen, slagwerk en afspreken met vrienden. Ik heb erg veel zin in de afstudeeropdracht die we met dit groepje gaan uitvoeren. Ik kijk dan ook echt uit naar het resultaat, het Berry Briljant Clubhuis, dat we gaan opleveren op het einde van onze afstudeeropdracht!

Indy Aengenend

Mijn naam is Indy Aengenend, 21 jaar. Ik kom uit een klein dorpje genaamd Afferden. Ik houdt me buiten school veel bezig met duurzaamheid, politiek en vrienden. Daarnaast heb ik brede interesses en veel hobby’s zoals saxofoon spelen bij de fanfare.

Mijn grootste uitdaging is om van fantasierijke en onmogelijke ideeën, innovatieve en visueel aantrekkelijke concepten en producten te maken. Dit doe ik door mijn passie voor food, communicatie en visualisatie skills te combineren in de opleiding Food Innovation.

In de laatste fase van onze opleiding mogen we samenwerken aan een BeroepsOpdracht van 20 weken, waarin we al onze competenties kunnen laten zien. Het project gaat over de ontwikkeling van een nieuw clubhuis op de Fruit Campus in Horst. Hierbij laten we de belangrijkste Berry Briljant pijlers: educatie, promotie en innovatie terugkomen. Dit in combinatie met het creëren van een beleving en gastronomie. Meer weten over ons project? Volg ons dan iedere woensdag voor nieuwe updates!