In de categorie ‘partner in de spotlight’ spreekt Jikke, verantwoordelijk voor de communicatie van Stichting Berry Promotions, met partners van Berry Briljant. Deze keer sprak ze met Marc Driessen van Driessen Grondwerken uit Horst.

Sinds 1942 houdt de familie Driessen zich bezig met grondwerk en transport. Waar dit toen gebeurde met paard en wagen, kent het wagenpark van Driessen Horst inmiddels een 65-tal herkenbare rode vrachtwagens en 20 machines. Marc Driessen, directeur Driessen Grondwerk (3e generatie), “Bij Driessen Grondwerken hebben we ongeveer 35 personen in dienst, die zich naast grondwerk ook bezighouden met bestrating, sloopwerk, riolering, aan/afvoer van zand en bijvoorbeeld bodemsanering. “Geen dag is hetzelfde bij ons”, vertelt Marc over de werkzaamheden bij Driessen Grondwerk b.v.

Hij vervolgt: “Toen Fred Driessen (directeur speciaal transport) en ik in 2003 officieel het stokje van de tweede generatie overnamen, hebben we er bewust voor gekozen om ons met Driessen Grondwerk specifiek te richten op het ‘ontzorgen’ van de klant. Door alles in één hand te houden, heeft de klant maar één bedrijf nodig voor het brede scala aan grondwerk dat wij verzorgen.” 

“Wij sluiten ons graag aan als partner bij de stichting Berry Briljant, omdat de zachtfruitsector een van zulke parels hier in de regio is, dat we deze het draagvlak moeten geven dat het verdient. Er gebeuren in deze regio zoveel hele gave activiteiten, waar de meeste personen niets vanaf weten, dat is doodzonde. Dus buiten het feit dat wij graag onze deuren openen voor het netwerk van de stichting Berry Briljant en een steentje bijdragen (misschien wel letterlijk), zien wij dit project als uithangbord voor de regio waarin we actief zijn en trots op zijn!”, vertelt Driessen over het partnerschap met de stichting.

Wil je meer te weten komen over Driessen Grondwerk b.v.? Dan kun je contact opnemen via:

Marc Driessen

077-3978007

www.driessen-horst.nl

grondwerk@driessen-horst.nl

Handelstraat 5 Horst