In de categorie ‘partner in de spotlight’ spreekt Jikke, verantwoordelijk voor de communicatie van Stichting Berry Promotions, met partners van Berry Briljant. Een tijdje geleden sprak ze met Rob Hendrix, directeur van HAA Assurantie advies.

Rob Hendrix richtte eind 2018 HAA Assurantie Advies op, vanuit de gedachte om het anders aan te pakken. Persoonlijk en laagdrempelig contact, een eigen omgeving voor klanten en een serviceprovider waar mee gespard kan worden en dus meer kennisdeling plaats vindt. Met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van risicobeheersing en verzekeringen heeft Rob zo’n beetje alles wel voorbij zien komen. HAA Assurantie Advies is erkend registeradviseur op het gebied van verzuim inkomensmanagement.

“In de huidige tijd waarin gezondheid een grote rol speelt, wordt het belang van gezond eten, sporten, een positieve mind-set, etc. weer onderstreept. Het moment waarop werkgevers stil staan bij de vitaliteit van hun werknemers en de rol die zij daarin kunnen spelen. Binnen HAA Assurantie Advies zijn we voortdurend op zoek naar initiatieven en projecten die bij kunnen dragen aan een gezonde levensstijl, dat indirect weer invloed heeft op ziekte verzuim en daarmee dus interessant is voor onze klanten.” Ligt Rob kort toe over de rol die HAA Assurantie Advies invult bij bedrijven.

“Ik geloof echt in een positieve flow binnen een bedrijf, waardoor werk leuk is en werknemers de drive houden om ergens 100% voor te gaan! Die drive vergelijk ik altijd met een voetbalwedstrijd, het team dat het meest in balbezit is, heeft vaak meer energie dan het team dat constant achter de tegenstander aan moet rennen. Deze gedreven mentaliteit zie ik bijvoorbeeld terug op de locatie waar HAA Assurantie Advies gevestigd is, HUB73 in Horst. Hier op kantoor gaat iedereen spontaan met elkaar om, wordt er gelachen en varieert de leeftijd tussen 18 tot 60 jaar, dat maakt de werksfeer heel dynamisch en levert nieuwe ideeën op! In onze regio, Horst aan de Maas, is gezondheid een van de belangrijkste thema’s in de ontwikkelingen en projecten die momenteel plaats vinden. We zitten dus niet alleen in de ‘Berry Hotspot’ van Nederland maar ook nog in de ‘gezondheid hotspot’.” Vertelt Rob enthousiast over de regio waar hij werkt en woont.

“Door aan te sluiten bij de stichting Berry Briljant hoop ik een extra stap te kunnen zetten in het antwoord op de vraag: Hoe kunnen we ervoor zorgen dat medewerkers gezonder gaan leven? Een gezonde werksituatie, verminderd (kosten van) ziekteverzuim, verhoogt de arbeidsparticipatie en langdurende inzetbaarheid van werknemers. Daarnaast is Berry Briljant voor ons een manier om verbonden te zijn met ondernemers uit de zachtfruitsector en in te spelen op het advies en de expertise die nodig is in de sector.” Sluit Rob af.

Wil je meer te weten komen over HAA Assurantie Advies? Dan kun je contact opnemen via:

Rob Hendrix

www.welkombijhaa.nl

rob@welkombijhaa.nl

Witveldweg 100 Horst