Jetty Alards, Maykel Claassen & Peter Lenders, namen in september 2018 na 20 jaar het stokje over van Hay Soberjé en hebben vanaf april dit jaar de leiding over de exploitatie van het Aardbeienland.

Jetty Alards is het nichtje van Hay en Joke Soberjé en kwam als kind al veel op het park om haar opa te bezoeken. “We zijn trots dat we deze parel van Horst aan de Maas een toekomst kunnen geven en dat we nog veel gezinnen een mooie dag kunnen bezorgen” aldus Jetty in een artikel van Hallo Horst a/d Maas. Maykel Claassen & Peter Lenders kennen elkaar als bestuurders van de  stichting JouTou uit Venray, een sportzorgcentrum dat met de kracht van sport mensen met een verstandelijke beperking zich laat ontwikkelen, zodat zij zo optimaal mogelijk kunnen deelnemen aan de maatschappij.

Dromen en plannen genoeg voor het drietal, al is in overleg met de stichting Berry Promotions gekozen om het eerste jaar door te gaan zoals voorgaande jaren. De sportieve achtergrond van Maykel zorgt voor een sportief droombeeld: “Voor mij is het ideale Aardbeienland een park waar kinderen vooral veel kunnen doen! Waar ze niet persé op de paadjes moeten blijven en waar ze echt lekker kind kunnen zijn. Dit in combinatie met het stuk educatie dat de stichting toe wil voegen is als je het mij vraagt een ideaal dagje uit voor ouders met kinderen.” Aldus Maykel.  “Het onderhoud in het park wordt deels uitgevoerd door de mensen die dagbesteding hebben bij JouTou, dankbaar werk, want er moet nog veel gebeuren! Het is mooi om te zien dat onze jongens echt veel plezier ervaren in het onderhouden en opknappen van het park, ze voelen zich echt betrokken en hebben contact met bezoekers!” voegt Peter toe.

Kennis maken met Jetty, Peter & Maykel? Loop gerust eens binnen bij Het Aardbeienland, dan is de kans groot dat je een van hen tegen het lijf loopt!