De zachtfruit sector ontwikkelt zich in razend tempo. Consumenten verlangen naar steeds meer Nederlands product en de regio Zuid-Nederland kenmerkt zich door de vele innovatie bedrijven uit de zachtfruit sector.

De Berry Briljant kent een fysiek uithangbord, namelijk Het Aardbeienland. Een themapark boordevol kennis, weetjes en spellen met als thema de aardbei. Nu de transitie van Het Aardbeienland naar Berry Briljant is ingezet, verzamelen zich in het winkeltje van het park ook steeds meer andere zachtfruit producten zoals bijvoorbeeld de blauwe bes, framboos en honing. De afgelopen periode is er door de exploitanten van het park hard gewerkt aan een manier om aangepast open te gaan en zo de corona maatregelen in acht te kunnen nemen.

Om de verkoop van producten in de winkel te versimpelen en het bereik te vergroten, is er gewerkt aan een online verzamelplek voor alle mooie producten die de regio Noord-Limburg zachtfruit gerelateerd kent. Concreet is daar een webshop voor zachtfruit producten ontstaan. Een eenvoudig concept waardoor consumenten producten kunnen kiezen, laten klaar zetten in het zachtfruitwinkeltje van Het Aardbeienland en kunnen ophalen op een gewenst moment. Deze online zachtfruit winkel zal meebewegen met de partners van de stichting Berry Briljant, de vraag van de consument en de wensen uit de sector. Neem gerust een kijkje in de online zachtfruitwinkel en neem contact op met Jikke wanneer u mogelijkheden ziet om het assortiment te vergroten!